Jij bent weg...

 

Jij bent weg
Dat is vette pech
Ik blijf je altijd trouw
Omdat ik heel veel van je hou

Fenne (9 jaar)

 Afbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjes

Voor jou!
 
's Avonds in het donker,
dan kijk ik naar de maan.
En zie ik tussen alle sterren,
jouw sterretje staan.
Het is de allermooiste,
hij geeft het meeste licht.
En als ik heel goed kijk,
zie ik jouw gezicht.
Ik mis je hier beneden,
en denk heel veel aan jou.
Zachtjes fluister ik naar boven,
dat ik zielsveel van je hou.....
 
 Afbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjesAfbeeldingsresultaten voor sterretjes
                                  
 

Contact gegevens

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 072-5628150 / 06-15489844
  • G.H.Hoytinkstraat 95
    1827 PN Alkmaar

Copyright © 2013 MediaGeeX.com